Boka tid redan idag

Då jag träffade Sherman Dudoit från Hawaii öppnades mina (själsliga) ögon för ett helhetstänkande och jag började arbeta med massagen från ett djupare plan. Hans metod kallas The Heartwork method of bodywork och spiritual understanding – och är en metod som har sitt ursprung i hawaiiansk lomilomi. Sherman har jag under årens lopp träffat och tränat för när han varit i Sverige. Fick även möjlighet att gå en tvåveckorskurs i Kupua Mana Shamanic Bodywork på Maui i februari -05 där Sherman var en av lärarna.

Jag har en Undersköterskeutbildning samt den basmedicinska utbildningen som krävs för att bli certifierad massör enligt Branschrådet Svensk Massage och är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkes-förbund. Har för egen del deltagit i Dybde terapi i Århus för Steen och Estrid Norby. Där upp-levde jag en otrolig gruppdynamik som hjälpt mig att förstå mer om mig själv och mina relationer samt att lätta lite på den personliga ryggsäcken.

Detta är en del av det som har format och gjort mig till den massör jag är, samt till den människa jag är. Mitt arbetssätt är att lyssna in dig och möta dig med både ödmjukhet och kraftfullhet . Varje möte med en människa är unikt. Att på detta sätt beskriva med ord en kroppsbehandling och mitt arbetssätt känns egentligen lite futtigt och konstigt, det jag vill förmedla säger jag bäst med mina händer – och det finns bara två av dem!